RETIR DE SILENCI A CADAQUÉS – 5 a 7 d'Abril

EspaiQualia ha preparat aquest retir de silenci per recollir-nos, gaudir de la natura en un espai únic i de la nostra pròpia essència interior!!L'essència de la Meditació Mindfulness és obrir-nos al moment present amb acceptació, amor i equanimitat, entenent que tot està subjecte a la llei del canvi constant. Amb la pràctica, com a conseqüència arriba la calma de la pròpia ment i amb consciència podem deixar anar i fluir amb el canvi i amb la vida. Practicarem Mindfulness de la compassió i l'autocompassió o METTA que és el cultiu sistemàtic de l'amor desinteressat i la benevolència cap nosaltres i tots els altres sers.L'objectiu d'aquest retir d’estiu és establir-nos en la pràctica de la meditació que tant ens ajuda a viure la vida d'una forma més tranquil•la i equilibrada. L'hivern és una estació per parar, recollir-se, descansar, cuidar-se i reconnectar. Aprendre i practicar la meditació sense distraccions en un entorn natural i amb els beneficis de la brisa del mar que farà que tot plegat es converteixi en un procès profund de depuració, revitalització i regeneració tant física com mental.Practicarem la meditació de la respiració, la Meditació del “body scan”, meditació en moviment i Meditació Metta.Per poder fer una immersió real durant aquests dies i calmar la ment:

• Practicarem silenci

• Observarem i comprendrem la impermanència amb l’experiència pròpia del fenòmens mentals i corporals cultivant les 7 actituds del Mindfulness.

• La pràctica real durant el retir augmenta el benestar de la persona que poc a poc va incorporant l'hàbit de l'atenció plena a la vida diària i, d’aquesta manera, pot gaudir-ne, a través de l’experiència pròpia, els seus beneficis.

• Servirem menjar vegà i crudivegà, unes receptes receptes delicioses i plenes de color que ens regalaran tots els sentits!! Un menú especialment preparat per al retir i estudiat per revitalitzar-nos i facilitar la meditació.

• L'allotjament serà en habitacions dobles i bany compartit.

• Mirarem de compartir cotxes entre els participants.

foto de Espai QUALIA.

 

Informació i inscripcions:

Teresa 654650083 espaiqualia@gmail.com

LinkedInShare

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">