Programes adaptats a les necessitats de l'organització, centrats en:

El benestar personal (incidint positivament en l'autoestima i el benestar i en la gestió de l'estrès)

La qualitat del treball (millorant la presa de millors decisions, desenvolupant més creativitat i claredat mental i disminuint els errors)

La millora de les relacions (augmentant l'empatia i la col·laboració i reduint l'agressivitat)

 

 

Inspirats en el Programa MBSR (Reducció d'Estrès Basat en Mindfulness)

Programa intensiu i autodirigit per aprendre l'art de viure conscientment, per superar limitacions personals i assolir nivells més elevats de salut i benestar. El Programa es basa en l'Atenció Plena o Mindfulness. Consisteix en ser conscients de cada instant, fixant-se coses en les que en general no ens aturem a atendre. Serveix per desenvolupar en les nostres vides nous tipus de control i saviesa basats en la nostra capacitat de relaxar-nos, prestar atenció, adquirir consciència i tenir una visió profunda.

 

 

Més enllà amb PNL i DBM 

Els nostres programes van més enllà del que és habitual en incloure tècniques de PNL i models de la Developmental Behavioural Modelling (DBM) ®. Aquesta metodologia ens proporciona distincions dels patrons efectius subjacents en la pràctica de mindfulness fent-los disponibles per a persones sense cap tipus d'experiència en la meditació. D'aquesta manera es fa molt més fàcil arribar a un excel·lent nivell de resultats en molt curt temps.

 

 

Programa de Lideratge basat en Mindfulness

La pràctica sistemàtica de Mindfulness afavoreix moltes de les capacitats interiors i competències requerides per a un Lideratge efectiu i inspirador. Una pràctica efectiva fomenta: Alt nivell de consciència, Claredat de percepció, Visió, Pensament innovador, Concentració, Creativitat, Superació de situacions estressants, Delegació de responsabilitats, Saviesa emocional, Passió i compromís, Energia i vitalitat, Presència, Calma i serenitat, Coratge , Moral i integritat, Orientació de servei.

 

LinkedInShare